SM-finalerna
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Älvsjö AIK Innebandy
Gemenskap - glädje - samverkan

Välkommen till Älvsjö AIK Innebandy!
Vårt JAS lag är klara för JSM 19-21/4

Älvsjö AIK Innebandy är en av Stockholms och Sveriges största innebandyföreningar. Vi har en bred ungdomsverksamhet med lag på alla nivåer från bollekis till ungdom, junior och seniorlag som spelar i Allsvenskan. Vi har även ett parainnebandy lag. 

 

Vi sätter ett stort värde på gemenskap och att våra ungdomar ska kunna hålla på länge med sin innebandy. Många ungdomar utbildar sig till både matchledare, domare och ungdomsledare och får lära sig att vara med och ta ansvar för yngre lag i föreningen.

Nu bildar vi Älvsjö AIK Ungdom!
2024-04-08 13:35

Från och med säsongen 2024/25  kommer föreningen att bilda en gemensam träningsgrupp för flickor födda 2008 och 2009, med det nya namnet Älvsjö AIK Ungdom!

 

Detta är en av de största satsningar som klubben någonsin har gjort för 15-16 åringar på Röd nivå!

Vi räknar med att träningsgruppen kommer att bestå av minst 30 tjejer, och vi kommer att spela på två nivåer i Pantameras Röda serie. Vi planerar även för deltagande i USM (F16) samt Bäst-i-Stan för såväl F16 som nya klassen F15.

 

Älvsjö AIK Ungdom kommer även ha samarbete med Älvsjö AIK DJ samt Älvsjö AIK F10 och med det kunna erbjuda utmaningar och utveckling för spelare som kommit lite längre i sin utveckling.

 

Är du intresserad av att veta mer? Kontakta Björn Svensson (lagledare) eller Patrik Strömbeck (Sportchef Dam)

 

Vi kommer även att hålla ett öppet informationsmöte torsdagen den 25:e april. Kontakta gärna någon av ovanstående personer om du vill komma.

 

patrik@strombeck.nu

bjorn75@gmail.com

SSL kval för damerna
2024-03-20 21:25
AJ

Damerna har gjort en fantastisk säsong och nu börjar kvalet till SSL med Play Off 1B där Sundsvalls IBF väntar i bäst av 3 matcher. Första matchen är på söndag 24/3 i Västertorpshallen kl. 15:00.

Mer info om hur slutspelet går till hittar du här

 

Förköp era biljetter till matchen här

Anmälan summercamp
2024-03-18 17:17

Hej!
Nu är anmälan öppen för summercamp!
Vi har begränsat antal platser så se till att anmäla så fort som möjligt!
anmälan görs via länken:
https://sportadmin.se/book/?F=e36bb262-3f99-44be-8f55-ebfe37ae9885

Ses i sommar!
💙🤍💙🤍

Älvsjö AIK Dam vinner Allsvenskan Östra
2024-03-11 16:20

Älvsjö AIK Dam vinner Allsvenskan Östra
>I helgen blev det klart att damerna vinner Allsvenskan Östra trots att det återstår en omgång i serien. Efter en lite småskakig början på säsongen har laget gått som tåget och hade en lång period där man inte förlorade en enda poäng. Seriesegern blev klar redan i lördags då jagande AIK tappade  poäng mot Nacka.
>Nu blir det kval mot Sundsvall i bäst av tre matcher med start hemma i borgen den 24e mars kl 1500. Då hoppas vi på ett fantastiskt hemmastöd från en stor publik.  Stort grattis till laget för denna otroligt fina insats.

Ny sportchef till Älvsjö AIK Herr
2024-01-23 12:21

Ny sportchef till Älvsjö AIK Herr

Älvsjö är glada att kunna presentera Mathias Lindqvist som ny sportchef för herr och juniorsidan. Mathias har över 15 års erfarenhet som tränare och ledare i föreningar som Huddinge och AIK men har även varit hos oss i Älvsjö AIK för många år sedan.

Mathias tar över efter Kim Leindahl som vi tackar för tiden som sportchef.

Hej Linkan, som du ju kallas, och välkommen till Älvsjö. Berätta mer om dig själv.

Jag spelade många år i Tyresö och Trollbäcken. Därefter har jag varit ledare och involverad kring arrangemang inom AIK i många år. Efter alla mina år i innebandysfären hade jag upplevt en mängd olika tränar-, ledar- och coachstilar och kände att jag ville testa på det själv. Jag tränade lag i Huddinge, Älvsjös Herrar och AIK i SSL i en kort period. Senast kommer jag från Huddinge som tränare för deras 05-06 killar. Just det, jag tränade även Stockholms distriktslag för 92:or och tog SM-guld. Och jag satt 2 år i styrelsen för Stockholms Innebandyförbund.

Oj, du har bred erfarenhet av innebandy. Vad kan du tillföra i Älvsjö?

Jag tror jag kommer in i helt rätt tidpunkt nu. Föreningen behöver en tydligare strategi för sin Herr A, Herr B, JAS och juniorverksamhet. Vad man vill och hur man ska komma dit - där tror jag att jag har mycket att bidra med. 

Vad tror du är viktigt för att utveckla bra spelare och bra lag?

Att se individen och få individen att känna sig trygg. Inte träna mer men träna bättre. Alla spelare förtjänar samtal med sin tränare t.ex. om vad man behöver utveckla.

För detta krävs engagerade tränare som har förmåga att utveckla individer och grupper samt har sunda värderingar. Givetvis behöver man också innebandykunskaper om hur man vinner matcher.

Tack för det Linkan och välkommen till Älvsjö!

aktuellt
Övrigt
Nyheter från våra lag
Målvakt, 22/04 16:54 
Herr Allsvenskan, 17/04 09:15 
P10 , 15/04 15:30 
Summercamp, 21/03 09:44 
 
Våra sponsorer
Stöd oss