Älvsjöcupen 2023
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Älvsjö AIK Innebandy
Gemenskap - glädje - utveckling

Välkommen till Älvsjö AIK innebandy!

Älvsjö AIK innebandy är en av Stockholms och Sveriges största innebandyföreningar. Vi har en bred ungdomsverksamhet med lag på alla nivåer från bollekis till ungdom, junior och seniorlag som spelar i Allsvenskan. Vi har även en nystartad parainnebandy grupp.

 

Vi sätter ett stort värde på gemenskap och att våra ungdomar ska kunna hålla på länge med sin innebandy. Många ungdomar utbildar sig till både matchledare, domare och ungdomsledare och får lära sig att vara med och ta ansvar för yngre lag i föreningen.

Tillskott på kansliet - Välkommen Cecilia!
2023-03-08 09:50
Cecilia Jennstig

Vi kan med glädje presentera ett tillskott på kansliet! Cecilia Jennstig kommer stärka upp på 25%.

 

Så här presenterar sig Cecilia:

Jag känner mig otroligt glad över att få börja på kansliet i denna fina förening och ser mycket fram mot att få vara med och utveckla verksamheten tillsammans med er. Jag är utbildad Hälsocoach med inriktning personlig träning och idrottskonsulent och har tidigare jobbat 2,5 år i Täby FC och 4 år i Nacka IBK med de huvudsakliga arbetsuppgifterna administration, medlemsservice, ekonomi och föreningsutveckling.

Tjänstgöringsgraden i Älvsjö AIK Innebandy är på 25% vilket jag kommer att kombinera med en kanslitjänst på 75% i cheerleadingföreningen Eastcoast Cheerleaders i Åkersberga där jag började 1 december 2022. Jag har aldrig spelat innebandy utan lär mig nya saker om sporten varje dag, vilket är kul! Jag har i stället varit väldigt engagerad inom cheerleading där jag är inne på min 17:e säsong som tränare samt sitter med i landslagsutskottet på Svenska cheerleadingförbundet. Jag är född och uppväxt i Örebro men flyttade till Stockholm i samband med studierna 2010 och har även en bakgrund som friidrottare. Jag har precis flyttat till Åkersberga med min sambo och hund och kommer framför allt att jobba från mitt hemmakontor men även vara på plats på kansliet lite då och då samt vid olika evenemang, möten och träffar.

 

Varmt välkommen till Älvsjöfamiljen Cecilia! 

 

Förnyat avtal med Assist
2023-02-27 11:43
Ordförande Susanne Lehtinen och Ove Siewer från Assist

Vi är glada att presentera att Älvsjö AIK Innebandyförening och Assist, FatPipe och Stanno fortsätter sitt goda samarbete och förnyar sitt avtal för en period om fyra år. Samarbetet med våra leverantörer är en viktig del för oss som förening och med många medlemmar samt representationslag på Allsvensk nivå är enkelhet och smidighet något vi värdesätter.

 

För våra medlemmar är det bra att ha en proffsbutik så pass nära där man kan handla det man behöver som innebandyspelare samt att man även som medlem i föreningen får rabatt på sina inköp. Vi ser fram emot gynnsamma år tillsammans.

Vem får Patrik Nordhs Ungdomsledarpris 2022/2023?
2023-02-15 12:22
Patrik Nordh

Nu är det dags att nominera kandidater till Patrik Nordhs Ungdomsledarpris som går till en ledare på pojksidan och till en ledare på flicksidan.

 

Alla kan nominera, spelare som föräldrar/anhöriga och andra ledare.

Men vi vill ha en motivering varför just denna ledare ni tycker ska föräras detta pris.

Vänligen lämna er nominering via bifogad länk senast den 5/3

Patrik Nordhs Ungdomsledarpris.

 

Patrik Nordhs ungdomsledarpris är ett årligt pris som delas ut till en ungdomsledare på pojksidan och till en ungdomsledare på flicksidan.

Priset ska premiera ledare som inspirerar/bidrar till positiv utvecklingen på ungdomssidan i Patrik Nordhs anda och som gör att deras spelare tycker det är roligt att spela innebandy.

 

 

 

Vinnare 2016 – 2017 blev: Ronny Bertilsson, pojkledare och Magnus Robins, flickledare.

Vinnare 2017 – 2018 blev: Sara Gurén, pojkledare och Patrik Meissner, flickledare.

Vinnare 2018 – 2019 blev: Fabian Sundberg, pojkledare och Linnea Lindqvist samt

Petra Dynesius, flickledare

Vinnare 2019 – 2020 blev:  Christer Forsberg, pojkledare och Linda Englund, flickledare
Vinnare 2020 – 2021 blev: Axel Lindh, pojkledare och Johan Ribrant, flickledare
Vinnare 2021 – 2022 blev: Patrik Sjöstrand, pojkledare och Patrik Strömbeck, flickledare

                                          

Patrik Nordh var en mycket omtyckt, uppskattad och närvarande tränare och kollega i klubben. Med stort engagemang, brinnande intresse och hög tränarkompetens coachade han F99 till ett guld i Storvreta cup, silver i Gothia cup och ett brons i Prague Games 2013. Med hans värme, humor och förmåga att se och bekräfta varje spelare utvecklades tjejerna både som individer och lag. Han gjorde att spelarna tyckte det var roligt varje gång de var i hallen.

Dam Allsvenskan
Nyförvärv inför slutspurten!
2023-01-19 15:59, Dam Allsvenskan

Älvsjö AIK kan med glädje hälsa Krista Nieminen välkommen till vårt Allsvenska damlag. Vi är överens med Krista om att hon f o m idag tillhör vårt damlag säsongen ut. En väldigt bra förstärkning till truppen och som kommer bidra med både sin erfarenhet och konkurrensen om målvaktsplatsen.

 

Krista Nieminen startade säsongen i Åkersberga IBF men kommer närmast innan från UH Berner Oberland (Schweiz) där hon spelat de senaste fyra åren i deras högsta liga. Tidigare har Krista representerat PSS & SB Pro i Finland under sin elitkarriär. 

 

Kristas moderklubb är Esport Oilers (Espoon Oilers) och hon har varit parkerad i Finlands landslag senaste 8 åren. 

 

I Uppsala under senaste VM 2021 så vaktade Krista kassen både i semifinalen och finalen och hon satsar för fullt mot ytterligare ett VM (Singapore December-2023)

 

Vi tackar Åkersberga IBF för en snabb och smidig hantering.

Finns fortfarande platser kvar för vårens Bollekis!
2023-01-05 15:08

Vi kör igång den 14 januari och det kommer vara 13 tillfällen innan vi avrundar veckan efter påsklovet.

 

Två grupper startas:

11.00-12.00 Långbrohallen

12.00-13.00 Långbrohallen

 

Anmäl er via länken nedan. Ni hittar Bollekis grupperna under Flickor/Pojkar. 

 

Anmäl er via denna länk

 

Varmt välkomna!

Webshop
Nyheter från våra lag
P11, 20/03 16:05 
Herr Junior, 13/03 09:43 
F10, 12/03 22:21 
P11, 12/03 15:03 
 
Våra sponsorer
Stöd oss