""
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Älvsjö AIK Innebandyförening
Mer än en klubb(a)
Bli medlem i Älvsjö AIK Innebandyförening
BLI MEDLEM

Börja spela

Vill du börja spela innebandy? Klicka här för info om hur du anmäler till våra lag

Köpa Årskort

Här kan ni köpa era årskort till vårt herr och damlags matcher, eller varför inte till bägge?

Älvsjöcupen 2022

Klicka här för att hitta all information gällande Älvsjöcupen 2022. Här gör ni även er anmälan! Varmt välkomna!

Nyheter

Nya riktlinjer gällande Covid-19
2022-01-13 15:53

Från och med den 12 januari är det lite nytt som gäller kring våra matcher. Se nedan vad som gäller:

 

Vid matcherna för Herr och Dam A kommer vi kräva uppvisat vaccinationsbevis och en giltig legitimation om man är över 18 år och vill se dessa två lags matcher. Ni kan enkelt hämta ert vaccinationsbevis via denna länk:

https://covidbevis.se/vaccinationsbevis-web/
Vi ber all publik att sitta ned.
Max 8 personer i sällskap och håll minst 1 meters avstånd till nästa sällskap.
Vi kan komma att behöva neka publik tillträde om vi når maxantalet för publik i hallen

 

När det gäller övriga lags matcher har vi bestämt att inte tillåta fler än 50 personer kommer och tittar på de övriga lags matcher, för att underlätta dessa lags arbeta inför, under och efter sina matcher.
Vid dessa matcher så uppmanar vi alla att hjälpas åt att hålla avstånd till varandra och vara symptomfri om man går på en match.

Vi ber er att respektera matchvärdarnas instruktioner. Stanna hemma vid minsta symtom och vi uppmuntrar till att ni tvättar händer och tar sitt ansvar.


Vänliga hälsningar,
Älvsjö AIK IBF

Matchens lirare 9/1
2022-01-10 16:14
Frida Nyquist, Oscar Lundborg

Vi börjar det nya året med två sköna segrar i helgen både på dam- och herrsidan! Damerna vann med 7-6 över Borlänge och herrarna med 10-6 mot Järfälla
Matchens lirare i Älvsjö för respektive match tilldelades Frida Nyquist och Oscar Lundborg

Återstart med dubbelmatch!
2022-01-07 11:07

Då är äntligen dags igen efter juluppehållet och vi rivstartar år 2022 med en dubbelmatch söndagen den 9/1, där damerna tar emot Borlänge kl 14:30 och herrarna möter Järfälla strax därefter kl 17:30. Vi har alltså en hel innebandyeftermiddag framför oss på söndag!

 

Eftersom vi fått nya restriktioner för evenemang med fler än 100 deltagare så måste vi kontrollera följande i entrén:
- Legitimation, gäller alla
- Giltigt vaccinationsbevis, om du är över 18 år behöver du ta med och visa upp bevis på vaccination med två doser eller läkarintyg på att du av medicinska orsaker ej kan vaccinera dig.

 

Kom gärna i god tid så vi hinner med den lite längre proceduren i dörren innan matchen börjar.

 

Vill du hellre se matchen hemifrån så har vi livesändning via SolidSport som vanligt.

 

Matchsponsor: Långbro värdshus

 

Varmt välkomna!

Välkommen till Älvsjö AIK IBF!
2021-12-15 10:54
Oliver Broström

Eftersom Filip kommer att gå på föräldraledighet så kommer Oliver att ersätta honom som kanslist och föreningskonsulent framtill 31/8-22

 

Vem är Oliver
- Mitt namn är Oliver Broström, jag är 27 år gammal och uppvuxen i Enskede. Sedan 4 år tillbaka har jag tillbringat min tid i Halmstad där jag har studerat idrott och motionspsykologi och kan idag titulera mig som idrottspsykologisk rådgivare. Jag har flera års erfarenhet av elitfotboll både på och utanför planen där jag bland annat har spelat för Djurgården, representerat Stockholms stadslag och arbetat för Halmstad BK.

 

Dina tidigare jobb?
- Under mina år i Halmstad så har jag bland annat praktiserat hos Halmstad BKs U19 lag, där jag fick vara en del av ledarstaben och bland annat hålla i workshops gällande målsättning och gruppdynamik. Efter det har jag även jobbat ideellt med Halmstad BK och haft individuella samtal med spelare i ett motivationssyfte för att utveckla deras mentala verktyg och höja deras prestation. Utöver detta så har jag även arbetat med ungdomar i åldrarna 7-16 både inom skolans värld där jag varit idrottslärare, men också som lägerledare.


Vad gör du när du inte jobbar?

- Jag har ett brinnande intresse för fysisk aktivitet så jag älskar att röra på mig och träna. Allt från gym, löpning, golf, padel.. You name it! Men bortsett från det idrottsliga i mitt liv så umgås jag gärna med vänner eller familj såklart. Speciellt nu efter att ha varit 4 år i Halmstad så ser jag framemot att börja om på ny kula här i Stockholm igen och kunna spendera mer tid med familjen och gamla barndomsvänner.

 

Varför föreningskonsulent hos Älvsjö AIK?

- Jag ser denna tjänst som en stor chans till att vara med och utveckla en redan framstående och ambitiös förening! Min stora passion är att arbeta inom föreningsverksamheten, och kunna ge tillbaka den värme och glädje som föreningslivet har gett till mig. Jag ser framemot att arbeta lite som spindeln i nätet och vara en del av det som gör att en förening går framåt, det var främsta anledningen till att jag valde att utbilda mig inom idrotten. Det känns som att jag har kommit till en fantastisk förening och jag ser det här som en jättemöjlighet till att ta lärdom och utvecklas samtidigt som jag kommer se till att göra mitt allra bästa för att hjälpa föreningen framåt. Jag ser framemot kommande tid och att få vara en del av Älvsjöfamiljen

 

Vi hälsar Oliver varmt välkommen till Älvsjöfamiljen!

Årets julgransförsäljning är i full gång
2021-12-15 10:06
Köp er gran hos oss och stötta vår verksamhet.

Varmt välkomna att köpa er gran hos oss under dessa tider och platser! 

Försäljningsstart den 10 december

BLI MEDLEM
Besök vår webbshop!
Älvsjö AIK IBF Rekryterar
Nyheter från våra lag
Dam Allsvenskan, 21/01 15:15 
Herr Div 3/5, 12/01 18:38 
Herr Div 1, 12/01 14:51 
 
Våra sponsorer
Stöd oss