Summercamp
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Älvsjö AIK Innebandy
Gemenskap - glädje - utveckling

Välkommen till Älvsjö AIK Innebandy!

Älvsjö AIK Innebandy är en av Stockholms och Sveriges största innebandyföreningar. Vi har en bred ungdomsverksamhet med lag på alla nivåer från bollekis till ungdom, junior och seniorlag som spelar i Allsvenskan. Vi har även en nystartad parainnebandy grupp.

 

Vi sätter ett stort värde på gemenskap och att våra ungdomar ska kunna hålla på länge med sin innebandy. Många ungdomar utbildar sig till både matchledare, domare och ungdomsledare och får lära sig att vara med och ta ansvar för yngre lag i föreningen.

Kim Leindahl ny sportchef på herrsidan
2023-05-23 15:18
Kim Leindahl

Vi är glada att vi har en ny sportchef Herr på plats hos oss. Kim kommer att vara aktiv från herrjuniorer upp till A-laget där han samarbetar med Richard Hagås som sedan tidigare är elitansvarig för Herr A.

 

Vi ställde några frågor till Kim för att få lite kring hans bakgrund och tankar.

 

Vem är Kim Leindahl?

Jag är en 36-årig pappa till 2 barn som tycker innebandy är en av de roligaste sporterna som finns att utöva. 

Utöver min familj så är innebandy det som ligger närmast hjärtat och troligtvis lägger jag ner mer tid än vad som nyttigt! 

 

Vad har du för innebandybakgrund?

Meritlistan är rätt kort. Jag var aktiv som ungdom i den anrika klubben Fornuddens P86:or och har därifrån ett gammalt "Kalle Anka"-guld på listan av vunna cuper. Seniortiden spenderades till största del i Farsta IBKs herrlag. 

 

Var kommer du närmast från?

Efter några års frånvaro från innebandyn fick suget mig att vilja göra något igen. Fick frågan att ta över tränarrollen i Nacka IBK där jag senare blev sportchef. 2 covid-år senare, avancemang till division 1 och sedan vidare till Älvsjö AIK och här är vi!

 

Vad hoppas du kunna bidra med i Älvsjö AIK?

Utan att säga att det inte fanns tidigare så är struktur ett arbetsredskap jag tror stenhårt på. Jag kommer bidra med en strukturerad plan för hur Älvsjö AIK bygger vidare på sin seniorverksamhet och tillsammans med ungdomsverksamhet skapar spelare redo för allsvenskan och uppåt!

 

Vad ser du fram emot i Älvsjö AIK?

Att lära känna var och en som finns runt och i herr- och ungdomsverksamheten samt bidra på resan till en blomstrande förening i herrallsvenskan!

 

Varmt välkommen till Älvsjöfamiljen Kim!

Dags för årsmöte!
2023-05-19 15:13

Vi hälsar våra medlemmar varmt välkomna till klubbstugan på Klubbevägen 13 vid gamla Älvsjö IP den 20 juni kl 19.00 för årsmöte. 

 

Eventuella motioner till årsmötet ska ha skickats in senast den 31 maj. 

 

Varmt välkomna! 

 

Vänliga hälsningar

Styrelsen

Anmälan till årets Summercamp öppen!
2023-04-20 18:19

Ni kan anmäla er via denna länk - Anmälan till Summercamp 2023

 

 

Tillskott på kansliet - Välkommen Cecilia!
2023-03-08 09:50
Cecilia Jennstig

Vi kan med glädje presentera ett tillskott på kansliet! Cecilia Jennstig kommer stärka upp på 25%.

 

Så här presenterar sig Cecilia:

Jag känner mig otroligt glad över att få börja på kansliet i denna fina förening och ser mycket fram mot att få vara med och utveckla verksamheten tillsammans med er. Jag är utbildad Hälsocoach med inriktning personlig träning och idrottskonsulent och har tidigare jobbat 2,5 år i Täby FC och 4 år i Nacka IBK med de huvudsakliga arbetsuppgifterna administration, medlemsservice, ekonomi och föreningsutveckling.

Tjänstgöringsgraden i Älvsjö AIK Innebandy är på 25% vilket jag kommer att kombinera med en kanslitjänst på 75% i cheerleadingföreningen Eastcoast Cheerleaders i Åkersberga där jag började 1 december 2022. Jag har aldrig spelat innebandy utan lär mig nya saker om sporten varje dag, vilket är kul! Jag har i stället varit väldigt engagerad inom cheerleading där jag är inne på min 17:e säsong som tränare samt sitter med i landslagsutskottet på Svenska cheerleadingförbundet. Jag är född och uppväxt i Örebro men flyttade till Stockholm i samband med studierna 2010 och har även en bakgrund som friidrottare. Jag har precis flyttat till Åkersberga med min sambo och hund och kommer framför allt att jobba från mitt hemmakontor men även vara på plats på kansliet lite då och då samt vid olika evenemang, möten och träffar.

 

Varmt välkommen till Älvsjöfamiljen Cecilia! 

 

Förnyat avtal med Assist
2023-02-27 11:43
Ordförande Susanne Lehtinen och Ove Siewer från Assist

Vi är glada att presentera att Älvsjö AIK Innebandyförening och Assist, FatPipe och Stanno fortsätter sitt goda samarbete och förnyar sitt avtal för en period om fyra år. Samarbetet med våra leverantörer är en viktig del för oss som förening och med många medlemmar samt representationslag på Allsvensk nivå är enkelhet och smidighet något vi värdesätter.

 

För våra medlemmar är det bra att ha en proffsbutik så pass nära där man kan handla det man behöver som innebandyspelare samt att man även som medlem i föreningen får rabatt på sina inköp. Vi ser fram emot gynnsamma år tillsammans.

Webshop
Nyheter från våra lag
Summercamp, 22/05 14:42 
 
Våra sponsorer
Stöd oss