Biljetter och årskort
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Älvsjö AIK Innebandy
Gemenskap - glädje - samverkan

Välkommen till Älvsjö AIK Innebandy!

Älvsjö AIK Innebandy är en av Stockholms och Sveriges största innebandyföreningar. Vi har en bred ungdomsverksamhet med lag på alla nivåer från bollekis till ungdom, junior och seniorlag som spelar i Allsvenskan. Vi har även en nystartad parainnebandy grupp.

 

Vi sätter ett stort värde på gemenskap och att våra ungdomar ska kunna hålla på länge med sin innebandy. Många ungdomar utbildar sig till både matchledare, domare och ungdomsledare och får lära sig att vara med och ta ansvar för yngre lag i föreningen.

27 april - Save the Date!
2023-11-10 16:34

SM-finalerna spelas 27 april 2024 på nationalarenan Friends Arena.

Älvsjö AIK får återigen förtroendet som publikvärdar vid innebandysäsongens stora höjdpunkt.

 

Vi behöver därmed, liksom tidigare år, en mycket god uppslutning från klubben för att lösa uppdraget.

Det är riktigt roligt event, ett ekonomiskt tillskott till klubben samt en insats för sporten och alla innebandyintresserade i vårt avlånga land.

 

Mer information kommer inom kort!

 

Med vänlig hälsning

SM-final teamet

Ny tränare för Herr A
2023-11-02 13:48

Vi är stolta och glada över att presentera Jonas Gafvelin som ny huvudtränare för Älvsjö Herr A då Danne Bron-Sundbom och Magnus Fahlman självmant valt att tacka för sig i sina respektive uppdrag.

 

Redan mot Tyresö Trollbäcken stod Jonas Gafvelin redo för att ta sig an sin nya roll och uppdraget kunde inte ha börjat bättre med säsongens 3 första poäng. Vi ser fram emot fler poäng och redan på söndag välkomnar vi Järfälla Bele till åter ett hett Stockholmsderby!

 

Vi tackar Danne och Magnus för alla de år de gett Älvsjö AIK och önskar dem lycka till!

NYHET! Höstlovsläger!
2023-10-09 16:26

Nu är anmälan till höstlovslägret öppen. Ni hittar anmälningenslänken under börja spela här till höger på första sidan. 

 

Varmt välkomna! 

 

💙🤍💙🤍💙🤍💙🤍

Nya grupper Säsongen 23/24
2023-09-18 16:33
Varmt välkomna!

I början av oktober kör vi igång så många av dessa grupper som möjligt! Via anmälningsformuläret hittar ni mer info om uppstart och prova på! 

 

Har ni frågor? Maila innebandy@alvsjoaik.nu

 

Till anmälningsformuläret

Samarbete med Teamrullen kommande säsong
2023-07-04 14:19
Älvsjö AIK Innebandy fortsätter utvecklas som förening vilket gör att vi behöver öka föreningens intäkter. Det vill vi göra utan att behöva öka aktivitetsavgiften i år. Därför har vi inför säsongen inlett ett samarbete med Teamrullen för att sälja hushålls- och toalettpapper.
 
Alla seriespelande lag kommer få en tilldelad mängd som ska säljas. Försäljning utöver denna mängd kommer att tillfalla lagen själva för att därmed även ge möjlighet till egna lagintäkter. Många av er har redan erfarenhet av att sälja via Teamrullen och erfarenheten säger det är relativt enkelt då alla har behov av dessa produkter bara man har lite plats att stuva in dem på då det sälj i balar.
 
Första tillfället av två, kommer starta vid säsongstart i slutet av augusti med beräknad leverans september. Mer detaljer kring försäljningen av Teamrullen kommer ni att få i augusti. 
 
Trevlig sommar!
Nyheter från våra lag
 
Våra sponsorer
Stöd oss