Älvsjöcupen 2023
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Älvsjö AIK Innebandy
Gemenskap - glädje - utveckling
P12 Vit

Välkommen till P-12 Vit

Vi är ett lag som precis har tagit steget till att börja spela matcher och bedriva lite seriösare träningar. Vår målsättning är att killarna ska utvecklas som innebandyspelare och framför allt ha kul med sin sport. Än så länge läger vi inte fokus på resultat utan viljan att lära och våga försöka står i centrum. 

Säsongsavslutning
2022-04-10 12:46

Så avslutade vi säsongens seriespel mot kompisarna i P12 Blå. Trots en hel del sjuka och bortresta spelare presterade vi en bra match. Tyvärr orkade vi inte hela vägen och det blå gänget lyckades forcera sig ikapp till 7-7 innan slutsignalen ljöd. 
Sett till hela säsongen kan jag inte vara annat än stolt och imponerad över den utveckling som skett. Det finns inte många likheter kvar med det lag som gjorde sin matchdebut i höstas och det lag som sprang in på plan idag. Alla killar har tagit både ett och två steg upp på utvecklingstrappan och vi har fått ett lag med go sammanhållning och stor potential som redan börjat visa sig i spelet. Nu tar vi ett litet uppehåll över påsklovet. Sen är min ambition att vi kör vidare med minst en träning i veckan en bit in i maj innan vi läger klubban på hyllan över sommaren (Jag återkommer med mer precis info om våren framöver).

 

/Love

Referat: Älvsjö AIK IBF (A) - Farsta IBK
Vinst igen!
2022-02-19 22:34

Efter några sena återbud pga av sjukdom och lite ommöbleringar i laguppställningen var det dags för match mot Farsta. Vår vana trogen var vi inte vakna från start och ett noll i baken var ett faktum efter mindre än en halv minut.  Det var tydligen vad som krävdes för att grabbarna skulle förstå att matchen hade börjat. Nu hittade våra backar rätt i sina positioner och vårt anfallsspel visade att vi kan göra mål genom samspel och inte bara individuella prestationer, mycket glädjande. När slutsignalen gick hade vi malt ned Farsta och vann rättvist med 7-5. 

Ett stort tack till er som fick ordning på sekretariatet. Sån hjälp underlättar verkligen!

 

/Love

 
Våra sponsorer
Stöd oss