Älvsjöcupen 2023
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Älvsjö AIK Innebandy
Gemenskap - glädje - utveckling
P11 Vit

Välkommen till P11
 
Referat: Älvsjö AIK IBF (A) - Huddinge IBS (B)
Serieavslutning Huddinge Tumba IK Frej
2023-03-26 11:21

Flyttad match på Huddinges träningstid fredagkväll i Glömstahallen. Ganska förvirrat och gnälligt första 30 min och då hade förstås Huddinge hunnit ta en ganska rejäl ledning. Vi bjuder på många 3-2 lägen och med så duktigt motstånd straffades vi hårt. Sista 10 spelar vi som vi kan och då är det helt jämnt. Slutar 5-10

 

Lördag morgon i Kämpetorp och vi pratar om att inte vänta till sista 10 utan köra direkt och peppa varandra. Mkt bättre spel än fredagkvällen och bra känsla trots 1-4 förlust. Vi ger bort mkt färre 3-2 och 2-1 lägen och följdaktligen släpper vi in mycket färre mål. Detta är avgörande i försvarsspelet mot svårt motstånd. 

Till protokollet ska också läggas att motståndarnas målvakt hade stängt för säsongen och att domaren stal ett mål för oss....Alltid störigt men inte så mkt att göra åt!

 

Vid lunch väntade Frej och vi lånade ett stabilt backpar från F11. Vi öppnar bra med mycket press och mkt pass vilket renderar i 3 mål, blir lite bekväma och de kan reducera till 3-1. Då flyttar vi fram positionerna igen och kan gå till paus med trygg 6-1 ledning. I slutändan blir det ganska stor vinst då Arijan hade stängt för säsongen och det var riktigt kul att se alla spela som ett lag, passa runt och involvera alla i spelet. Också skönt att avsluta seriespelet med vinst! 

 

Påminner om föräldramöte på onsdag och älvsjöcupen lördag 6:e maj! 

Väl kämpat och tack alla för en bra insats i serien 22/23!

 

/Ledarna 

Referat: Älvsjö AIK IBF (A) - Älta IF (B)
Helgens matcher
2023-03-20 16:05

Tuff start på lördagen där motståndarna var väldigt vassa framåt. 1-6 efter första och en del gnäll och hängande huvuden i båset. Fel fokus, diskussioner om byten, domare etc. Strax innan halvtid och under pausvila gjorde vi några förändringar och försökte få killarna att fokusera framåt och sluta gnälla. Som tur var tog det skruv och andra spelade vi 3-3. Så vi försöker ta med andra hem.

 

På eftermiddagen väntade Töjnan borta. Matchen blev jämn och schysst, Töjnan tog ledningen och vi kvitterade och gick in i paus med 3-3. I andra tog Töjnan ledning med två bollar varefter vi flyttade upp och pressade och lyckades nästan komma ikapp. Förlust 7-6.

Bra spel, många bra chanser och bra defensiv! 

 

Svara gärna snabbt på kallelserna då vi spelar tre matcher i helgen!

 

//Ledarna p11

Referat: Nacka IBK (C) - Älvsjö AIK IBF (A)
Duvbo och Nacka
2023-03-12 15:03

Lördag förmiddag skulle inledas hemma mot Duvbo men de hörde av sig på morgonen och ställde in pga sjukdom. Tur iaf att Annika kunde köra ett träningspass!

 

9:30 på söndagen var det samling i Ormingehallen för match mot duktiga Nacka. Vi inledde väldigt bra och hade ledning 3-1 efter bra spel av målvakt, defensiv och offensiv. Dessvärre så ledde några otaktiska misstag till utvisningar och Nacka tuggade sig tillbaka i matchen. Slutligen blev det förlust 6-4 men humöret var helt ok ändå. Förmodligfen för att killarna kände att vi gjorde en väldigt bra match med hög nivå och böljande spel.  

 

Vi tar med oss lärdomar från denna match på grund av en väldigt noggrann domare. Felaktiga byten fick vi mer koll på samt att klubba över höfthöjd ger 2 min i båset. Vi kommer öva lite på numerärt under- och överläge på kommande träningar.

 

Trevlig söndag! //Ledarna 

Referat: Älvsjö AIK IBF (A) - Salems IF
Lördag i Kämpetorp
2023-02-19 14:31

Morgonmatchen mot ett p10-lag som vi tycker spelar i fel serie. Vi passade på att träna på att byta spelsystem mellan 2-1-2 och 2-2-1 samt att vi försökte se det som ett bra träningspass, framför allt för backar och målvakt. Såklart frustrerande för killarna men de tog det i stort sett bra! Ett snyggt spelmål fick vi till också!

 

Vi lunch var det dags igen. Denna gång rätt nivå på lagen så att det kan bli bra spel. 

Det blev det också och matchen var i stort välspelad och jämn. Några enkla misstag och det slutade 5-8.

Bra match totalt och många fina insatser t.ex. Aron gjorde 2 mål!

 

//Ledarna 

Referat: Älvsjö AIK IBF (A) - Skogås/Trångsunds IBK (A)
IK Frej och Skogås/Trångsund
2023-02-06 10:47

Både futsal och krockande matcher denna helg gjorde logistiken lite invecklad. Vi tackar återigen våra spelsugna klubbkamrater från F11 och P10 för hjälpen!

 

I Täby var Frej inte alls på vår nivå. Kanske hade de tight med spelare och lånade in från fel nivå eller så spelar de kanske inte i rätt serie. Det slutade med stor förlust men väl kämpat i alla fall!

 

Hemma i Kämpetorp var det mer rätt nivå och det var fördel Älvsjö ända till slutet av sista då motståndarna fick in två snabba. Fram till dess hade vi hållt hårt tryck mot moståndarmålet och tagit hand om bollen, detta resulterade i fyra mål och vi lyckades hålla undan till vinst med två bollar.

 

 

Summercamp i år kommer vara 15-16 och 19-21 juni. Vi hade väldigt bra uppslutning från oss förra året, hoppas på favorit i repris!

 

//Ledarna

 

 

 

 
Våra sponsorer
Stöd oss