Välkomna, nu fyller vi hallen!!

Hjälp till att fylla Västertorpshallen
2022-12-14 10:21

Välkomna till årets sista match!

Nu fyller vi Västertorpshallen för att hjälpa våra damer att fortsätta sitt segertåg.

Efter en något tveksam inledning har damerna radat upp flera 3-poängare.

Gästande Alunda, som ligger en placering ovanför oss, har ett mycket starkt lag med många kompetenta spelare. Alunda har ett av seriens stabilaste lagbyggen och det brukar bli en härlig kamp. Senast hos dem, lyckades de vända matchen och snuva oss på alla 3 poängen i sista perioden.

Nu när elpriserna är höga, passa på att kom in i värmen i Västertorpshallen denna 3:e advent.

Entréavgiften är rabatterad med 50% för alla i elområde 3, som en liten kompensation.

SÅ, SÄNK VÄRMEN HEMMA OCH KOM IN I GEMENSKAPEN I VÄSTERTORPSHALLEN!!

Premiären avklarad med godkänt betyg
2022-09-26 11:10

Den solklara favoriten till att vinna Allsvenskan Östra och även ta sig tillbaka till SSL, KAIS Mora, välkomnades till Västertorshallen av ett taggat Älvsjö. Matchen startade i ett högt tempo där KAIS skapade flest heta chanser men Älvsjö stack upp och oroade backarna i Mora lite då och då.

Etfer 16 minuter då släppte proppen lite för Mora och man kunde snabbt både göra 0-1 och 0-2. Innan perioden var slut så hann man även med att trycka in 0-3.

I periodpausen så stöpte tränarna om lite i uppställningen och resten av matchen blev helt jämn resultatmässigt. 1-1 i andra perioden och likaså 1-1 i den tredje.

Jag tycker att vi stod upp bra mot detta motstånd. Mora håller hög kvalitet vilket de bevisade även i Svenska Cupen, då de endast förlorade mot Falun med 0-3. Vi ser nu fram emot att säsongen är i gång och att vi nu ska ge oss ut på årets allsvenska resa och börja plocka poäng.

Ett xtra plus till matchens Älvsjö lirare, Nathalie Jelgard, efter en mycket stark insats med några riktigt svettiga räddningar.

Ytterligare ett spännande nyförvärv
2022-05-28 09:39

Älvsjöfamiljen är glada att meddela att Tuva Henriksson skrivit på för älvsjö aik.

Tuva är en spelskicklig center med bra spelsinne samt ett krigar hjärta som passar perfekt in i Älvsjös speltänk.
Tuva kommer närmast från Hammarby men har även bl a spelat utomlands i Norge.
Kontraktet är på 2 år och vi i Älvsjöfamiljen jobbar ju med långsiktig plan och där passar Tuva in perfekt.

Mvh Ove skägget och välkommen Tuva💙👍🏼.

Matchens lirare 23/2
2022-02-24 17:51
Linnéa Lindquist

Det blev en mycket spännande drabbning under gårddagens match hemma i Västertorpshallen där Älvsjö AIK tillslut drog det längsta strået. Matchens lirare utseddes till Linnéa Lindquist som gjorde det avgörande 2-1 målet, vilket även blev matchens slutresultat!