Summercamp
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Älvsjö AIK Innebandy
Gemenskap - glädje - utveckling

Anmälan att börja spela med oss - Säsongen 23/24

Via länken här nedan gör ni er anmälan

 

Anmälan att börja spela

 

Om ni är osäkra på vilket lag ni vill börja i skriver ni det under övrig information.

Har ni redan börjat spela i ett av våra lag skriver ni även detta under övrig information.

 

ParaInnebandy

För barn mellan 8 och 13 år. 

 

Motionsinnebandy

Vi har fem motionslag som tränar en gång i veckan. Två grupper för män och tre grupper för kvinnor.

 

Föräldrar och Barn

I detta lag tränar föräldrar tillsammans med sina barn och andra familjer. 

 

Uppstart lag 23/24

Till hösten kommer vi starta upp nya lag för barn födda 2017. Anmälan är nu öppen och vi kommer återkomma med mer info när föreningens träningsschema är satt i början av Juli. 

Vi kommer även starta upp lag i andra åldrar om behovet finns.

 

Bollekis

Till hösten är Bollekis för barn födda 2018. Till våren 2024 kommer vi även öppna upp för barn födda 2019 i mån av plats

 

Information om vår verksamhet

Välkomna till oss i Älvsjö AIK IBF.

 

Här finner ni information kring hur man anmäler sig till våra olika grupper och annan nyttig information inför starten i laget. 

 

Ledare

Alla våra ledare upp till juniorlagsålder är ideella ledare. Vi bygger vår verksamhet på föräldraegagemang och jobbar alltid för att inkludera och engagera fler ledare. 

 

Verksamhetsår

Vårt verksamhetsår, som i folkmun kallas säsong är mellan 1 maj och 30 april. Betald medlemsavgift innebär att man är medlem under denna period för gällande verksamhetsår. Betald aktivitetsavgift innebär att man har rätt att träna i föreningen under gällande verksamhetsår. 

Innebandysäsongen varar från augusti till slutet av april. 

 

Nivåindelningar i vår verksamhet

Nedan hittar nivåindelningarna fördelat på åldrar i vår verksamhet. 

Senior (20 år och äldre)

Junior (16-19 år)

Röd Nivå (12-16 år)

Blå Nivå (9-12 år)

Grön Nivå (5-9 år) 

 

Avgifter

Som deltagare i våra aktiviteter betalar man både en medlems och aktivitetsavgift. 

Medlemsavgift - Avgift alla aktiva i föreningen måste betala. Gäller även ledare och personer med företroende uppdrag i föreningen

Aktivitetsavgift - Åldersbaserad avgift som är direkt kopplad till kostnader som föreningen har för enskilda spelare

Adminavgift - Avgift för att kunna erbjuda smidigare betalningsalternativ och uppföljning av betalningar. Läs mer här

 

Ångerrätt

Som spelare har man självklart ångerrätt. Därför erbjuder vi alltid 14 dagars prova på innan man bestämmer sig för att spela. När man sedan har gjort sin betalning ser vi det som att man har bestämt sig för att spela en hel säsong.

Vi gör även en återbetalning på halva aktivitetsavgiften om man skulle bestämma sig för att sluta innan nyår under gällande säsong. Kommer beslutet om att sluta efter nyår under gällande säsong återbetalas inget. 

Undantag görs även för Bollekis som är vår enda terminsbaserade verksamhet. Terminsbaserad betyder att vi har en avgift för höstsäsongen och en för vårsäsongen. Där återbetalas inget om man skulle välja att sluta. Oavsett när man slutar. 

 

Uppförandekod

Ett dokument föreningen har tagit fram kring hur personer kopplade till föreningen ska uppföra sig när man på olika sätt representerar föreningen. Dokumentet kan ni läsa här.

 

Träning och match

Material träning - Följande bör alla aktiva ha med sig på en träning, nya som gamla spelare:

Klubba

Träningskläder

Innebandyglasögon (Krav på alla upp till 16 år

Inomhusskor

Vattenflaska, uppmärkt med namn

Material match - Följande bör finnas med i väskan vid matcher:

Matchtröja (Föreningen tillhandahåller matchtröjor för både utespelare och målvakter)

Strumpor och matchshorts (Spelarna själva står för shorts och strumpor som finns att köpa hos Assist via länken eller i butiken i Skärholmen)

Uppvärmningströja (lagen köper ibland in dessa själva, kolla med ledarna)

Inomhusskor

Innebandyglasögon (Krav på alla upp till 16 år

Vattenflaska (om laget inte har köpt in det själva, kolla med ledarna om det finns)

Duschhandduk och schampoo/tvål

Kallelser - Skickas ut i alla lag inför alla träningar och matcher

Förhinder - Meddelas alltid i så god tid som möjligt så ledarna kan göra en så bra planering som möjligt. Meddelas alltid till ansvariga ledare

Träningstider - Bestäms inför varje säsong i samråd med ansvariga ledare. Vi är tyvärr en förening med brist på tider i lämpliga hallar och gör vad vi kan för att kunna erbjuda så bra träningstider som möjligt

 

Föräldrar - Alla nystartade lag byggs på att föräldrar ställer upp och är ledare i lagen. Utan föräldrar som ställer upp kan vi inte starta nya lag. Vår innebandyskola finns delvis till för att introducera föräldrar till unga spelare hur det är att vara ledare i föreningen. Men även i äldre lag behövs det  föräldrar som ställer upp. Både för att ersätta avhoppande ledare men också med olika uppgifter som lagen ska vara med på varje år. Här nedan kan ni läsa om dessa:

- Cafeteria (Kämpetorpshallen) - Varje säsong har laget en eller max två lördagar eller söndagar där de är ansvariga för att vår cafeteria bedrivs. Ett schema för detta görs inför varje säsong. Här har lagen möjlighet att tjäna lite pengar till lagkassan genom att sälja hembakat. Hela förtjänsten av hembakat tillfaller laget i form av ett presentkort hos Assist. 

- Sargvakter representationslag - Varje säsong har lag med spelare i åldrarna 12-19 en eller två A-lagsmatcher som de ska vara sargvakter vid. Schema görs även för detta inför varje säsong. 

- Julgransförsäljning Varje säsong har föreningen en julgransförsäljning på olika ställen runt om i Älvsjö. Lag med spelare som är 13 år och äldre är med och står och säljer granar varje år. Antalet pass baseras på anatalet spelare i laget. Även här tjänar laget en summa pengar till sin lagkassa. 

- Älvsjöcupen - Varje säsong arrangerar föreningen en Cup i flera olika hallar i södra Stockholm. Här blir lag som deltar i cupen utsedda att ansvara för bemanning i hallarna. Schema för detta görs under våren inför cupen. 

 

 
Våra sponsorer
Stöd oss