Gemenskap - glädje - samverkan

Seger i seriefinalen!
2022-11-22 11:42
Snöoväder, trafikkaos o allt som hör Sthlm till när årets första vita faller från himlen. Vi är ändå i princip full trupp vid samling och kan dra igång förberedelserna enligt plan.

Jämn match som startar med att lagen byter längre bollinnehav med varandra. Efter ca 5min smäller det första gången. 0-1, kvitterat minuten senare och ytterligare en minut till så återtar vi ledningen. 1.33 från paus kvitterar HIBK igen men vi hinner få in 2-3 innan periodpausen.

Andra perioden blir mer av ett ställningstagande där kvitteringen kommer efter ca 15 min, men med mindre än minuten kvar av perioden så kan vi återta ledningen för 4e gången.

Matchen studsar fram och tillbaka i tredje, mål och utvisningar åt båda håll. Vi lyckas under denna perioden dra ifrån till 5-8 och då tar HIBK time out. Börjar plocka keeper och lastar mer på mål och andrabollar. De lyckas få in ytterligare 2 strutar sista minuten men vi håller ut och tar med oss alla 3 poäng hem från toppmötet i Sköndalshallen.

Vi tackar Huvudstadens IBK för en välspelad o ren match och önskar de lycka till i fortsättningen.
Tack också till HJ och Herr A som vi har fantastiska samarbeten med.
Och inte minst ni i publiken som ger oss en extra push när vi behöver det.