SM-finalerna
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Älvsjö AIK Innebandy
Gemenskap - glädje - samverkan
Dam Allsvenskan

Premiären avklarad med godkänt betyg
2022-09-26 11:10
Foto: Sportphoto.wiki

Den solklara favoriten till att vinna Allsvenskan Östra och även ta sig tillbaka till SSL, KAIS Mora, välkomnades till Västertorshallen av ett taggat Älvsjö. Matchen startade i ett högt tempo där KAIS skapade flest heta chanser men Älvsjö stack upp och oroade backarna i Mora lite då och då.

Etfer 16 minuter då släppte proppen lite för Mora och man kunde snabbt både göra 0-1 och 0-2. Innan perioden var slut så hann man även med att trycka in 0-3.

 

I periodpausen så stöpte tränarna om lite i uppställningen och resten av matchen blev helt jämn resultatmässigt. 1-1 i andra perioden och likaså 1-1 i den tredje.

 

Jag tycker att vi stod upp bra mot detta motstånd. Mora håller hög kvalitet vilket de bevisade även i Svenska Cupen, då de endast förlorade mot Falun med 0-3. Vi ser nu fram emot att säsongen är i gång och att vi nu ska ge oss ut på årets allsvenska resa och börja plocka poäng.

 

Ett xtra plus till matchens Älvsjö lirare, Nathalie Jelgard, efter en mycket stark insats med några riktigt svettiga räddningar.

 
Våra sponsorer
Stöd oss