SM-finalerna
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Älvsjö AIK Innebandy
Gemenskap - glädje - samverkan

Sköndals IK (B)
1 - 3
Älvsjö AIK IBF (C)
Sköndals IK (B)1 - 3Älvsjö AIK IBF (C)

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 06 november, 11:15
Plats:Sköndalshallen
Serie:Herrar division 4 mellersta   Tabell >>
Samling:10:15
En stark comeback!
2022-11-07 15:11

I denna match mot Sköndal IK så ställer vi upp med 17 utespelare och Zeb på bänken med förstärkning av Ernie i kassen som gör en fantastisk match denna dag med många fina räddningar och mycket av dom är pga Ernis fantastiska bedömning om när han ska bli större i målet för att rädda oss!

 

Denna vecka så hade vi inte Christian "Klutte" Wiklund med oss som kapten utan det fick bli Alexander Norström som fick förtroendet denna gång.

 

Efter en bra uppvärmning så är vi riktigt taggade på att äntligen få starta igång matchen och hämta hem 3 poäng och vi inleder matchen med ett bra spel där vi får många bra lägen och skott på mål med deras målvakt storspelar idag med många tv-räddningar så vi får inte riktigt in bollen i mål.

 

10:39 in i matchen så gör Sköndal 1-0 genom att de har en gubbe framför målet med ett skott från halvplan.

 

06:02 får Sköndal en utvisning för låsning av klubba men vi lyckas inte få in bollen där heller men strax efter så får Ludvig Ström en utvisning för liggande spel som är väldigt tveksam i dom flestas ögon men det är domaren som bestämmer. Vi sätter vårat boxplay och håller dom utanför och täcker alla skotten som kommer!

 

Ett par minuter senare i när klockan står på 14:14 så stänker Super-Linus in ett mål via ett skott som han tar går för retur på! Denna match har Linus gått som center och detta mål är helt klart välförtjänt då Linus håller ett bra positionsspel med rätt beslutstagande och moget spel.

 

Fyra minuter in i tredje perioden så tar vi en onödig utvisning då vi har för lite kommunikation på bänken och blir en spelare för mycket på planen (sådant som händer)

 

Även denna gång så går i in och gör jobbet i vårat Boxplay och släpper inte genom något efter en hel del uppoffrande får dom som var inne på planen.

 

Vi går vidare till matchminut 11:48 där Dan Helmfrid stänker in vårat andra mål via ett välplacerat skott och det är ingen annan än Super-Linus som som assisterar till detta!

 

Men efter 34 sekunder så drabbas vi av ännu en utvisning då vi hamnade på efterkälken och kommer bakifrån och slår på klubban. Ska Sköndal få göra mål på tredje gången gillt? Absolut INTE säger vi och håller dom helt klart utanför och inte ett skott på mål från motståndet och ett 100% spel i boxplay denna match. Det är vad jag kallar ett högklassigt boxplay!

 

Sköndal tar en Timeout 18:34 in i matchen och spelar 6-5 med tom kasse. Vi även denna gång håller dom utanför och kommer inte till något farligt läge och matchen avslutas med en löpduell mellan Dan Helmfrid och sköndalspelaren. Dans ben är pigga och drar lätt ifrån motståndet och stöter bekvämt in spiken i kistan med assist från Jakob Jansson på backen.

 

En mycket stark insats av hela laget och en välförtjänt 3 poäng in på kontot men måste även hylla Ernie som bidrar med många fina räddningar, Linus fantastiska spel som Center, Anton Svensson och Tobias Forssbergs hårda spel på backen!

 

Vi laddar om inför inför nästa match som sker på hemmaplan i Kämpetorshallen 1, Lördag 12 November med start 15:00.

 

Mvh Alexander Norström


<< Tillbaka

 
 
Våra sponsorer
Stöd oss