SM-finalerna
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Älvsjö AIK Innebandy
Gemenskap - glädje - samverkan
Dam Div 1

LITE KNACKIG START SA RÄVEN
2024-02-18 12:12

Vi gick upp för trapporna in i Sjöstadshallen revanschsugna, taggade och optimistiska trots en inte helt optimalt träningsvecka bakom oss.

 

Bollsport och Innebandy är ju enkelt och logiskt. Som tur är för tidningar  som lever på att analysera detaljer i taktik,  å för oss  coacher som  måste  ha något att rita på tavlan , så finns det ju  prioriteringar och principer som skiljer sig åt mellan lag, tränare och länder... men I slutändan är det små marginaler (även om tur och domslut  är något man förtjänar genom hård träning)  krävs att spelare är på tårna, ligger på rätt sida om sin spelare , är aggressiva, litar på varandra och  kommunicerar på plan, träffar bollen och mål osv.. 

 

MATCHSTART 🤩

Fyra byten senare står det 2-0 till Hamarby.🫡

 

Vi ville sätta lite press på deras backar men blev som vi kan bli när vi "pressar"  väldigt långa så vi drog ned laget och låter dom slå i backlinjen och hugger direkt dom speladar in bollen farlig zon och för att där vinna bollen och vända.

Det faller väl ut och vi känner oss trygga. Vi går också rättvist upp till 2-2

 

.I tredje skjuter dom in en boll som träffar en rumpa och dom tar snopet ledning 3-2.. 

 

vi maler på då vi känner att vårt lag och vårt spel ska räcka för seger. Vi har lite lite folk på deras mål vilket gör det lite väl lätt för hamarby  att värja våra försök att göra mål...

 

Några minuter kvar .... och vi fortsätter skapa när vi vinner boll när dom spelar in i vår zon..

 

vi försöker påskynda  de momentet genom att försöka mer aggressivt  högerstyra och hitta dubbling och bollvinst på vår vänstra mitt.

 

Vi lyckas några gånger men hittar inte riktigt synk och gemensam energi och spelet blir lite hafsigt och det är svårt att ens få in ett  6 mot 5 då vi inte har lugn och mod att hålla boll...

 

torsk igen mot hamarby som vi nu tycker vi haft chansen mot båda matcherna..men men..

 

tankarna far efter match  om skulle vi pressat högre, gått ned på folk, tagit målvakt tidigare....

oavsett vad man gör så ska man ligga på rätt sida, passa med kvalitet, vara aggressiva, hjälpa och lita på varandra och träffa bollen träffa mål.. å vara på tårna från minut 1

 

surt sa räven i Sjöstadshallen 

 

 

 

 


Nyhetsarkiv
NY MATCH NYA CHANSER2023-09-29 17:39
SERIEPREMIÄR 2023-09-21 22:04
GRUPPSEGER I BIS2023-09-03 15:52
 
Våra sponsorer
Stöd oss