SM-finalen publikvärd
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Älvsjö AIK Innebandy
Gemenskap - glädje - samverkan
Dam Div 1

STEG FÖR STEG I RÄTT RIKTNING
2024-01-28 18:11

Vi räknade lite snabbt och såg att vi använt över 30 st spelare i serien i år. Flera DJ har tagit klivit och blivit etablerade och tongivande DAM1 spelare och fler är på gång. Riktigt kul!

 

Förutsättningarna vi har med ett DAM B -uppdrag gör att vi inte kan nöta på och spela ihop formationer och sätta spelidé på träning. Det ställer stora krav på spelares förmåga att ta till sig instruktioner och förstå matchgenomgångar då vi "lajvar" det under serieespeler...

därav har det tagit längre tid än vi velat att få alla att förstå och jobba för idéen..

vi har gjort flera bra prestationer i serien där vi med bättre prestation i avslut hade fått mer poäng med oss än vad vi samlat ihop idag.. 

 

MEEEN det känns som senaste två matcherna både mot sköndal (där vi kryssar efter underläge 1-3 med 12 min kvar) och vinsten mot Täby 7-1  börjar få till ett spel som är likt det vi vill spela.

Vi börjar bli täta i försvaret där vi i princip bara släpper mål när vi gör större misstag, framåt börjar vi naturligt och effektivt använda hela laget och vi är bättre på att vinna tillbaka boll och bromsa motståndares spelvändningar..

det är bra snack och go på bänken. och bra konstruktiva diskussioner i pauser kring knepiga situationer som uppstår...

 

som nån sa... "känns som att vi har nåt riktigt bra på gång... som en nystart RIKTIGT KUL!!!"

 

vi nöter på med tydlig idé vart vi ska... 

nu väntar ny bra träningsvecka 

 

klipp från segerfirande ...

 

 


Nyhetsarkiv
NY MATCH NYA CHANSER2023-09-29 17:39
SERIEPREMIÄR 2023-09-21 22:04
GRUPPSEGER I BIS2023-09-03 15:52
 
Våra sponsorer
Stöd oss