""
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Älvsjö AIK Innebandyförening
Mer än en klubb(a)
F09
Halvtid i säsongen
2020-12-22 23:28

Nu är det halvtid i en säsong som varit och med största sannolikhet också kommer att fortsätta vara annorlunda. Vi har kört på med träningarna men vi hann bara med ett fåtal matcher innan seriespelet stoppades. Nu har beslut tagits att stänga alla kommunala hallar fram till 24/1 och det kommer med stor sannolikhet även att gälla Långbrohallen. Hur det ser ut efter detta datum är oklart men vi återkommer med information så snart vi vet mer.

 

Från ledarhåll måste vi säga att det är ett härligt gäng tjejer vi har att göra med. Det är bra stämning och attityd på träningarna med fokus på att uppmunta och mellan övningarna är det mycket snack och skratt. Det finns också ett ökande intresse bland tjejerna för hur de själva kan bli bättre som innebandyspelare med mycket frågor vilket ger en bra interaktion. Trots att det kan påverka motiviationen att det inte blir några matcher (eller cuper) så kan vi konstatera att uppslutningen på träningarna är fortsatt mycket hög vilket är mycket kul och motiverande. Att åka till hallen och träna med era barn är en av veckans höjdpunkter!

 

Nu vill vi ledare önska alla tjejer och föräldrar en God Jul och ett förhoppningsvis Godare Nytt År!


Nyhetsarkiv
Halvtid i säsongen2020-12-22 23:28
 
Våra sponsorer
Stöd oss