SSL kval damer biljetter
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Älvsjö AIK Innebandy
Gemenskap - glädje - samverkan
F09

Säsong 20/21 närmar sig
2020-07-29 23:24
DJ rapporterar att deltagarna gav Summercamp högsta betyg! Foto: DJ

Hoppas sommaren varit bra så här långt, trots rådande situation och växlande väder! De som deltog i årets Summercamp verkar ha varit nöjda, och några av våra spelare fastnade till och med på DJs foto som rapporterade om högsta betyg från deltagarna :) 

 

Vi närmar oss starten av säsong 20/21 och ser fram emot att få trixa lite med bollen igen. Just nu jobbas det för fullt på kansliet med att pussla ihop alla halltider till klubbens alla lag, och det bollas synpunkter fram och tillbaka för att det ska bli så bra som möjligt för alla. Inom kort bör vi kunna meddela hur det blir för oss och när träningarna sätter igång. 

 

Några nya direktiv vad som gäller för Covid-19 har inte kommit, så tills vidare gäller samma som i våras, vi bestämmer själva som lag hur vi vill göra med träning i hall. Vi kommer meddela vad vi kommer fram till närmare träningsstart. Vi vet heller inte vad som gäller för seriespelet ännu, och förväntar oss info uppifrån inom den kommande månaden.

 

Uppstartslägret i Uppsala blev som bekant tyvärr inställt. Istället kör klubben en mindre variant på hemmaplan. Helgen 15/16 augusti har de olika lagen tider i bland annat Kämpetorp och respektive lag bestämmer själva hur tiden ska användas. Vi återkommer inom kort med mer information om detta, men markera gärna helgen som bokad i kalendern om ni kan. Sover gör man hemma.

 

Ha en fortsatt bra sommar, så återkommer vi inom kort med fler detaljer. Vi ses! 


Nyhetsarkiv
Halvtid i säsongen2020-12-22 23:28
 
Våra sponsorer
Stöd oss