SSL kval damer biljetter
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Älvsjö AIK Innebandy
Gemenskap - glädje - samverkan
F08

Segertåget fortsätter!
2022-10-09 21:49
Zoe med sprakande het klubba i Hässelbyhallen i söndags!

I helgen spelades två matcher med F08s medverkan - båda slutade i seger!

 

Lördagen den 8:e oktober tog ÄAIK emot Salem i Röd Medel i första matchen på hemmaplan. Trots ett energiskt man-man spel från Salem, så lyckades ÄAIK knäcka målgörarkoden och på siffertavlan visades det till slut 6-1. Maja S pytsade 3+1 och även Edith, Alice och Elsa noterades för varsin poäng (Edit för 1+1). Även det defensiva spelet fungerade bra, och Salem kom till få avslut tack vare täta markeringar och bra spel i sargduellerna från de blå. En lustig situation i ÄAIKs målgård under eget PP resulterade i en straff för Salem, som därmed kunde hyfsa siffrorna något. 

 

På söndagen den 9:e oktober bjöd Hässelby Hawks upp till dans i premiär för Röd MedelLätt. Hemmalaget tog snabbt tag i taktpinnen och ÄAIK fick slå från underläge och jaga kvittering på kvittering. I tredje drog dock ÄAIK ifrån och fastställde resultatet till 3-5, dvs en härlig seger på bortaplan - starkt jobbat av kollektivet att kunna resa sig efter större delen av matchen i underläge! En viss Zoe (4 mål för dagen) hade en het klubba för dagen, där minst två av målen delvis även kunde signeras Selma som tack vara hårt spel vid sargen kunde gräva fram bollen för att därefter servera fina passningar för avslut i mål. I det egna målet hade vi för dagen lånat Emma E, som normalt huserar i F09-laget. Hon gjorde en kanonmatch, och höll definitivt bakåtsiffrorna nere.

 
Våra sponsorer
Stöd oss