Börja spela
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Älvsjö AIK Innebandy
Gemenskap - glädje - samverkan
F10

FULL FART I HELGEN MED SARGVAKTANDE OCH MATCHER
2024-01-28 16:48

På lördagen begav sig glada F10 till Västertorpshallen för att sargvakta DAM A. F10 har högt i tak, skön jargong och glatt och ödmjukt vilket gör att det oavsett aktivitet alltid är givande och roligt att vara med. 

Emilia var den som gick hem med valfritt godis från kiosken då hon ensam tippade rätt resultat på matchen och tog hem den interna tipstävlingen (4-2 till Älvsjö mot Umeå)

 

Söndagen bjöd på två matcher. En hemma i Västertorpshallen mot Högdalen och en borta i Rönnige mot Salem. 

Vi har sen några veckor haft allt vårt fokus på att alla på plan ska vilja ha boll och vara spelbara och beredda. Detta genom att vi har två händer på klubban är i readyposition och möter och vill ha boll och är förberedda på vad vi ska göra när vi väl får bollen. Vi har också fokuserat på att vara först in i dueller och vara starka vid sarger.

 

Vi har en spelide där vi spelar på yta och involverar hela laget i anfall och försvar. Det ställer krav på att alla försöker förstå och jobba för det vi vill göra och de som förstår snabbare ska ha tålamod att fortsätta slå passningar som rinner iväg till motståndare när inte alla är påkopplade eller orkar göra jobbet. 

F10 är så prestationsinriktade att det eftersnacket är fokuserat på våra uppspel, försvar, breda ben, aggresivitet etc... inte resultat.. 

 

Kommunikationen är rak och tydlig åt alla håll och alla vet att man alltid gör bra och dåliga saker och att det alltid kommer nya chanser... bit i hop och kör... på den igen.... 

 

Vi hade denna helg stunder med mycket bra anfall enligt får "gameplan" och boll som gick på ett snöre i flera anfall. 

Trots tjat och påminnelse behöver vi bli bättre med att ha två händer och spelberedda dvs klubban i marken uppvända mot bollförare etc....

 

Men även mot ett ganska aggressivt Salem så vågade vi vara först in i dueller många gånger..

 

Vi skjuter många låga och tidiga skott men med bättre precision i avslut så vinner vi båda matcherna lätt. Nu räckte det till 5-0 mot Högdalen men fick nöja oss med 2-2 mot Salem.

 

Vi åker hem och nöter vidare och ser fram mot en bra träningsvecka där vi ska ta ytterligare steg....

 

GRYMT häng med skönt gäng....

 

KLIPP MED SEGERFIRANDE

 

 

 


Nyhetsarkiv
STOLPE UT I STORVRETA 2024-01-04 08:24
F10 säsongen 2023-20242023-10-10 01:00
SERIEPREMIÄR AVKLARAD 2023-09-30 18:42
ÄNTLIGEN PREMIÄR 2023-09-29 17:49
Vill du se vad vi gör?2023-03-12 22:21
 
Våra sponsorer
Stöd oss