Börja spela
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Älvsjö AIK Innebandy
Gemenskap - glädje - samverkan
P11 Vit

Älvsjö AIK IBF (A)
vs
Huddinge IBS (B)
Älvsjö AIK IBF (A)vsHuddinge IBS (B)

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:fre 24 mars, 17:30
Plats:Glömstahallen
Serie:Pantamera Pojkar Ljusröd 10 Svårlätt Södra 11   Tabell >>
Samling:17:00
Serieavslutning Huddinge Tumba IK Frej
2023-03-26 11:21

Flyttad match på Huddinges träningstid fredagkväll i Glömstahallen. Ganska förvirrat och gnälligt första 30 min och då hade förstås Huddinge hunnit ta en ganska rejäl ledning. Vi bjuder på många 3-2 lägen och med så duktigt motstånd straffades vi hårt. Sista 10 spelar vi som vi kan och då är det helt jämnt. Slutar 5-10

 

Lördag morgon i Kämpetorp och vi pratar om att inte vänta till sista 10 utan köra direkt och peppa varandra. Mkt bättre spel än fredagkvällen och bra känsla trots 1-4 förlust. Vi ger bort mkt färre 3-2 och 2-1 lägen och följdaktligen släpper vi in mycket färre mål. Detta är avgörande i försvarsspelet mot svårt motstånd. 

Till protokollet ska också läggas att motståndarnas målvakt hade stängt för säsongen och att domaren stal ett mål för oss....Alltid störigt men inte så mkt att göra åt!

 

Vid lunch väntade Frej och vi lånade ett stabilt backpar från F11. Vi öppnar bra med mycket press och mkt pass vilket renderar i 3 mål, blir lite bekväma och de kan reducera till 3-1. Då flyttar vi fram positionerna igen och kan gå till paus med trygg 6-1 ledning. I slutändan blir det ganska stor vinst då Arijan hade stängt för säsongen och det var riktigt kul att se alla spela som ett lag, passa runt och involvera alla i spelet. Också skönt att avsluta seriespelet med vinst! 

 

Påminner om föräldramöte på onsdag och älvsjöcupen lördag 6:e maj! 

Väl kämpat och tack alla för en bra insats i serien 22/23!

 

/Ledarna 

 

<< Tillbaka

 
 
Våra sponsorer
Stöd oss