Serie:Pantamera Pojkar Ljusröd 10 Svårlätt Södra 11   Tabell >>
Samling:11:00
Helgens matcher
2023-03-20 16:05

Tuff start på lördagen där motståndarna var väldigt vassa framåt. 1-6 efter första och en del gnäll och hängande huvuden i båset. Fel fokus, diskussioner om byten, domare etc. Strax innan halvtid och under pausvila gjorde vi några förändringar och försökte få killarna att fokusera framåt och sluta gnälla. Som tur var tog det skruv och andra spelade vi 3-3. Så vi försöker ta med andra hem.

På eftermiddagen väntade Töjnan borta. Matchen blev jämn och schysst, Töjnan tog ledningen och vi kvitterade och gick in i paus med 3-3. I andra tog Töjnan ledning med två bollar varefter vi flyttade upp och pressade och lyckades nästan komma ikapp. Förlust 7-6.

Bra spel, många bra chanser och bra defensiv!

Svara gärna snabbt på kallelserna då vi spelar tre matcher i helgen!