Älvsjöcupen 2023
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Älvsjö AIK Innebandy
Gemenskap - glädje - utveckling
P11 Vit

Nacka IBK (C)
vs
Älvsjö AIK IBF (A)
Nacka IBK (C)vsÄlvsjö AIK IBF (A)

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 12 mars, 10:00
Plats:Ormingehallen
Serie:Pantamera Pojkar Ljusröd 10 Svårlätt Södra 11   Tabell >>
Samling:09:30
Trupp:Arijan Hoseni
August Byström
Edvin Ejerhed
Julius De Mander
Lucas Hall
Nils Lundman
Noel Rodén
Otto Brodd
Sigge Sjöholm Flodin
Wilhelm Lindroth
William Sjöberg
Duvbo och Nacka
2023-03-12 15:03

Lördag förmiddag skulle inledas hemma mot Duvbo men de hörde av sig på morgonen och ställde in pga sjukdom. Tur iaf att Annika kunde köra ett träningspass!

 

9:30 på söndagen var det samling i Ormingehallen för match mot duktiga Nacka. Vi inledde väldigt bra och hade ledning 3-1 efter bra spel av målvakt, defensiv och offensiv. Dessvärre så ledde några otaktiska misstag till utvisningar och Nacka tuggade sig tillbaka i matchen. Slutligen blev det förlust 6-4 men humöret var helt ok ändå. Förmodligfen för att killarna kände att vi gjorde en väldigt bra match med hög nivå och böljande spel.  

 

Vi tar med oss lärdomar från denna match på grund av en väldigt noggrann domare. Felaktiga byten fick vi mer koll på samt att klubba över höfthöjd ger 2 min i båset. Vi kommer öva lite på numerärt under- och överläge på kommande träningar.

 

Trevlig söndag! //Ledarna 

 

<< Tillbaka

 
 
Våra sponsorer
Stöd oss