Köp dina biljetter här
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Älvsjö AIK Innebandy
Gemenskap - glädje - utveckling
P12 Vit
Säsongsavslutning
2022-04-10 12:46

Så avslutade vi säsongens seriespel mot kompisarna i P12 Blå. Trots en hel del sjuka och bortresta spelare presterade vi en bra match. Tyvärr orkade vi inte hela vägen och det blå gänget lyckades forcera sig ikapp till 7-7 innan slutsignalen ljöd. 
Sett till hela säsongen kan jag inte vara annat än stolt och imponerad över den utveckling som skett. Det finns inte många likheter kvar med det lag som gjorde sin matchdebut i höstas och det lag som sprang in på plan idag. Alla killar har tagit både ett och två steg upp på utvecklingstrappan och vi har fått ett lag med go sammanhållning och stor potential som redan börjat visa sig i spelet. Nu tar vi ett litet uppehåll över påsklovet. Sen är min ambition att vi kör vidare med minst en träning i veckan en bit in i maj innan vi läger klubban på hyllan över sommaren (Jag återkommer med mer precis info om våren framöver).

 

/Love


Nyhetsarkiv
Säsongsavslutning2022-04-10 12:46
Vinst igen!2022-02-19 22:34
 
Våra sponsorer
Stöd oss