Serie:Pantamera Pojkar Ljusröd 10 Svårlätt Södra 11   Tabell >>
Samling:09:45
Tullinge borta och Ekerö hemma
2023-01-28 17:16

Tidig lördagmorgon borta men det märktes inte alls. Första perioden fördel Älvsjö och mkt bra spel, lite småfult och mkt humör dock. Andra släpper vi in motståndaren lite och det blir lite nerv men till slut en väldigt skön vinst med två bollar.

Bra spel i samtliga lagdelar. Några snygga mål med fint passningsspel, bra försvarsspel mot ganska tuffa forwards och flertal bra räddningar av Arijan i kassen!

Lite senare väntade Ekerö hemma. Matchen börjar jämnt, första perioden slutar 2-3 med två kvitteringar! Andra får vi inte till skyttet riktigt medan motsåndarlaget tyvärr får det och matchen slutar 4-8. Matchbild jämnare än resultat och vi gör en bra match med mkt pass, bra snack på plan och en fantastisk match av Wilmer i kasssen.

Vi tackar våra klubbkamrater Hillevi, Juni, Oliver, Sigge och Svante för ett riktigt bra jobb på plan och bra humör vid sidan!